Satın Almadan Önce Yangın Kapısı Things To Know

Wiki Article

Göksu Kapı üretim alanlarında kompetan ekibimiz aracılığıyla belirlenen mimaridaki Yangın Bapları en güçlü kalite ve en tatminkâr eder politikamıza munis olacak şekilde üretilir.

Projelerin yangın ve acil durumlarda korunması ile müntesip hazırlanan yönetmelikte Yangın Bapsı Özellikleri bütün detaylarıyla muayyentir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Yangın kapısı fiyatları ürün özelliklerine ve kalitesine göre başkalık göstermektedir. Ederı etkileyen gerçek malum kapının ode dayanıklılık seviyesidir. Bu nâre peklik seviyesi de bu mevzuda yetkilendirilmiş olan TSE kabil sertifikasyon ve belgelendirme bünyeları aracılığıyla yapılan testler sonucunda belirlenmektedir.

Yangın merdiveni kapısına tek şekilde kilit takılamaz. Bazı binalar tasarruf saatleri haricinde böyle bir yolu yeğleme edebilmektedir. Temelı azca katlı binalarda da hırsızlığı önlemek üzere yangın kapıları kilitlenebilmektedir.

Yangın kapisinda ürkü bar kolu ürkü anında bapnın haydi haydi açılması dâhilin kullanılır. Panik barlı yangın merdiveni bapsı sayesinde yangın merdivenine erişim kolaylaşır. Yangın kapılarının yangına peklik sınıfları, alelumum A, B ve C olarak sınıflandırılır.

Yangın Bapsı yangın ve benzeri müstacel durumlarda insanoğluın dışarıya en hızlı şekilde tahliyesini sağlayan baplara verilen isimdir.

Ayrıca, ehven yangın kapılarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın esnasında yeterince dayanıklı olmayabileceği konusunda tembihyorlar.

Bittabi yangın merdivenlerini kullanan söndürme ve karışma etme ekipleri olacaktır. Onlar yangın kapılarının nite açılması icap ettiğini bilmektedirler ancak bunu yangın anında rastgele bir ihtisas düzı sıfır birinin denemesi problem yaratacaktır.

Binada yangın kapısı kâin kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden hariçya yahut yangın merdivenlerine erişmesinı sağlayan Yangın Kapısı modelleri kendi içerisinde birlik kanatlı, çift kanatlı ve ürkü barlı Yangın Bapları olarak sınıflandırılmaktadır.

     Yangın Bapsı insanoğluın, binanın emniyetliğini sağlayıcı ve yangın ile temasa son veren bapya denir.

Yangın Kapısı Kilidi bapnın tabiatıyla kapanması ile birlikte devreye giren, ısı ve dumanın özge tarafa geçmesini önleyen Yangın Bapsı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit yardımıyla Yangın Bapsı kesifı iyiceya kapanmaktadır.

Yangın merdivenine giriş ile makam sahanlığının aynı kotta olması gerekir. Umumi merdivenlerden geçilerek yangın merdivenine ulaşılamaz. Yangın merdiveni yuvalarının yerinin belirlenmesinde, en ırak kaçış mesafesi ve kullanıcı yükü ana karşıır.

Yangın bapsı yangın çıkış bapsı yangın merdiveni kapısı imalatı gestaltlmaktadır bütün ölçülerde üretim strüktürlır hazırda stokta kapılarımız bulunan ölçünlü ölçülerde aynı gün teslim edilir istenilen adetda mevcuttur bekleme süresi namevcut onay garantilidir ayriyeten yangın merdiveni imalatı konstrüksiyonlmaktadır detaylı veri derunin telefon numaranızı düşünce atın dilküş yapalım

Yangının yayılmasını engelleyerek geciktiren yangın merdiveni bapsı da belirli standartlara bakılırsa üretilmek zorundadır. 

Report this wiki page